Werkwijze

Kinderdagverblijf Amsterdam

Uw tuin of locatie als studio
Mensen geven uniek vorm aan hun omgeving. Ik put inspiratie uit uw tuin, inrichting of locatie en focus op bijzondere elementen. Zo portretteer ik mensen en organisaties in het landschap van hun leven en werk. Er wordt desgewenst een (natuurlijk) attribuut, monumentale achtergrond of (groene) wand benut.
TuinStudio belicht de aanwezige kracht van u of uw organisatie. In een persoonlijk, tijdloos en verrassend decor.

Bedankkaarten na een feest of jubileum

 

Wat kan TuinStudio voor u betekenen?
Bel of mail Mathilde voor vragen of om een afspraak te maken. Uw ideeen en wensen worden tijdens een kennismakingsgesprek op locatie of in Amsterdam besproken. U krijgt voorbeeldprints te zien en ontvangt een offerte op maat. Voor standaard opdrachten hanteert TuinStudio een financiële richtlijn.

 

Digitale en analoge werkwijzen
TuinStudio biedt documentaire- en kunstfotografie op maat. U kunt digitale bestanden of (gesigneerde) prints afnemen van uw shoot. De fotoprints zijn van museale kwaliteit en worden gedrukt op kwalitatief fotopapier bij een gerenommeerd fotolab te Amsterdam.
TuinStudio werkt digitaal en analoog met professionele apparatuur. U selecteert foto’s van een diashow of contactsheets (geprinte overzichtsbladen 25×30 cm). Uw foto(s) worden digitaal gecorrigeerd, of in de donkere kamer bij het fotolab, vervaardigd. Uw foto kan in het lab tevens op hoge resolutie gescand worden voor digitale toepassingen en prints, zoals een bedrukt wandscherm of fine art papier.
Uw werk wordt digitaal via een transfer, persoonlijk of via verzekerde pakketdienst geleverd.

Samen investeren in cultuur
Via uw opdracht investeert u in een maatschappelijk betrokken, eerlijke en moedige kunstpraktijk.
Het is uitdagend om vernieuwend te ondernemen; samen komen we verder.

Permacultuur boerderij